Lumon VT4

VT4 koostuu :
  • Rungosta
  • Katosta
  • Runkoon liitettävistä lasituksista

Rungon kaikki profiilit ovat aina alumiinia. Alumiiniset etutolpat ovat aina 70x70 mm tai 90x90 mm. Takatolpat ovat aina 70x70 mm. Välitolppa, joka katkaisee lasituksen, tehdään 70x70 mm tai 90x90 mm alumiinitolpasta. Sivutolppa, joka ei katkaise lasitusta, tehdään aina 70x70 mm alumiinitolpista.

Kiinteä pääty ei ole valittavaissa mikäli sivuräystäs on pidempi kuin 70 mm. Kiinteässä päädyssä lasien yläreuna upotetaan kattopalkkiin ja sivupalkki jää pois. Sivuräystäs voidaan valita molempiin päätyihin erilaisena.

Kiinteä seinä on valittavissa kaikkiin lasitusaukkoihin.

Kattopalkit ja lasituslistat ovat aina alumiiniprofiilia. Kattolasi on karkaistua kirkasta tai massavärjättyä lasia. Maksimi kattolasin mitta on 900x4500 mm. Tätä syvemmät katot tehdään 2-lasisena. Lasien puskusauman väliin tulee tiiviste. Päätykolmioihin tulevat lasit ovat aina 6 mm karkaistuja ja kahdesta osasta. Sadevesien ohjaukseen alumiininen vesikouru, syöksyränni ja lumieste ovat lisävarusteita.

Katon sijoitus suhteessa seiniin

Yhdelle suunnitelmalle kattoon voidaan lisätä 7 lapetta. Kaikilla lappeilla täytyy olla sama kattokulma. Kattopalkit ovat aina samansuuntaiset. Lappeen liitoskohtaan tulee aina kattopalkki.

VT4 kattomuodot Download dwg
Suorakaide sivu- ja eturäystäät mahdollisia
Monimuotoinen katto Lappeiden määrä 2-7. Sivu- ja eturäystäät.
Kattolippa Lappeiden määrä 1. Ei tolppia. Sivu- ja eturäystäät.
Kate ilman runkoa Lappeiden määrä 1-7. Ei runkorakenteita. Sivu- ja eturäystäät.